Miért válassz kézműves csokoládét?

Van 5 megdönthetetlen érvünk

A boltok polcai roskadoznak a csokoládétól. Egy rövid bevásárlás alatt hozzájuthatunk kedvenc csokinkhoz. Ebben a bőségben a kézműves csokoládé manufaktúrák mégis a reneszánszukat élik. A kézzel készített csokoládéval olyan világot fedezhetünk fel, amit álmodni sem mertünk előtte.

Egyedi ízpárosítások

A DantoniChocolate-nál egyedi ízkombinációkkal dolgozunk. A málna édessége, a narancs és a fahéj egymáshoz harmonizáló aromája, a sós karamell meglepetése, a trópusi gyümölcsök és a marcipán kettőssége mind megjelenik egy-egy bonbonunkban

Nem tesszük bele, ami nem odavaló

Viszont benne hagyjuk, ami belevaló! A jó alapanyagnak saját színe és intenzív íze van. Kézműves bonbonjainkhoz valódi csokoládét, gyümölcsöket és dióféléket használunk fel. A kiváló alapanyagokból készült csokikészítményeknek nincs szüksége arra, hogy ízfokozóval, tartósítószerekkel, vagy akár pálmaolajjal próbáljunk meg javítani a végeredményen.
Ezek nálunk tiltott anyagnak számítanak.

Európa legnevesebb csokoládé gyártóinak alapanyagait használjuk. Sőt, nálunk a Valrhona, a Cacao Barry és Callebaut is versenyez. Minőség és íz alapján választunk, az ár harmadlagos kérdés.

Természetesen a tartósítószerek és egyéb mesterséges anyagok hiánya miatt a kézműves csokoládé kevesebb ideig tartható el, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy ha valaki hozzájut egy doboz isteni kézműves csokoládéhoz, azt nem is szeretné sokáig tartogatni.

Különleges tálalás

A tartalom mellett a külcsín is fontos. Természetesen nem csak a különleges dobozokra, a gyönyörű szalagokra gondolunk, bár emellett sem mehetünk el szó nélkül.
A kézműves bonbonok olyan egyedi díszítést kapnak, amivel már akkor lenyűgöznek minket, amikor még meg sem kóstoltuk őket.
Céges vásárlóink kiemelt figyelmet kapnak ügyfélszolgálatunktól. Kóstolót küldünk, hogy az ízek beszélhessenek helyettünk, és segítünk a választásban a tökéletes eredmény érdekében.

Tökéletes alapok

Akkor tudunk tökéletes végeredményt elérni, ha az alapok is tökéletesek. Munkánk során sokféle csokoládéval volt már dolgunk, így megismerhettük a különböző termőhely szelektált csokoládék egyedi ízjegyeit.

A csokoládé mellett kizárólag valódi gyümölcsökből készült tiszta gyümölcspürét, és fagyasztva szárított, azaz liofilizált gyümölcsöt adunk. Ha diófélékkel töltött csokoládét választasz, biztos lehetsz benne, hogy a diófélék magvaiból készült paszták is 100%-ban az adott magvat tartalmazzák.

Természetesen marcipán tekintetében sem kötünk kompromisszumot. A DantoniChocolate műhelyében prémium minőségű Lübecki marcipánt használunk, abból is a legjobb minőségüt. Magas mandula tartalom, válogatott termőhelyek és egyedi eljárás, ami utánozhatatlanná teszi ennek a marcipánnak az ízét.

Átlátható készítési folyamat

A csokoládék minden darabja kézzel készül, nem használunk gyártósorokat, így pontosan nyomon tudjuk követni az összes apró lépést. A frissen kevert gyümölcsös csokoládékrémet és marcipánt fűszerezzük, rétegezzük, daraboljuk, mártjuk és egyesével díszítjük.
Minden darab külön figyelmet kap! A műhelyből csak friss és számunkra is tökéletes bonbonok, trüffelek mehetnek ki.
Kóstold meg te is a DantoniChocolate finomságait. Hiszünk abban, hogy neked is igazi élményt jelentenek majd a különleges ízpárosítások és érezni fogod minden falatban a készítés során beleolvasztott törődést, szeretetet és odafigyelést.