Party ajándék

Legyen az baráti összejövetel, családi ünnep,
dobd fel a partyt kézműves csokival!

Adni jó

Legyen az baráti összejövetel, családi ünnep, születésnap vagy éppen egy jó kis buli. Sőt ugyanolyan fontos egy eredményesen lezárult projekt, a csapat sikerének megünneplése.

Bármi is legyen az alkalom, adni mindig jó. Kitehetünk egy naaagy doboz csokoládét az asztalra, hogy mindenki kiválaszthassa saját kedvencét, de akár adhatunk mindenkinek egyesével egy kis ballotin dobozba csomagolt kézműves finomságot.

Party ajándék

Kedvenc alkoholos ízvariációink között megtalálhatod a valódi meggypürével, aszalt meggyel és extra rummal készül aranyérmes rum cherry trüffelt és a bronzérmes tejszínes csokoládékrémes kávélikőrös trüffelt is.

Újabb tagjai a csapatnak a citrusos narancslikőrös trüffel, mely narancspürével, kandírozott naranccsal és jó sok Contreau-val készül. A hazai ízek kedvelőinek pedig itt az áfonyás rum puncsos trüffel. Ezt meg kell kóstolni…

Party ajándék

Rum cherry party

8500 Ft - 100 g

5 db arany ballotin dobozka, mindegyikben 2 db rumos meggyes alkoholos trüffel. Arany bordó szalaggal van díszítve.

Megnézem

Lavazza-Kahlúa party

8500 Ft - 100 g

Krémes, tejszínes Kahlúa kávélikőr trüffelbe zárva. 5 db arany ballotin doboz, mindegyikben 2 db trüffel. Arany-zöld szalag díszítéssel.

Megnézem

Édes kísértés

26950 Ft - 400 g

Egy óriás doboz bonbon mindenkit mosolyra derít. Tedd ki az asztalra a 42 darabos bonbonos dobozt, a siker nem marad el.

Megnézem

Rum puncs party

8500 Ft - 100 g

Áfonya, narancs, jó sok rum egy kis csokoládéval és kész is a vad rum puncs trüffel. 5 db arany ballotin dobozban 2-2 trüffel.

Megnézem

Orange dream party

8500 Ft - 100 g

Narancs és Contreau, mindig jó párosítás. 5 doboz arany ballotin doboz, mindegyikben 2 db trüffel, pezsgő színű szalaggal.

Megnézem

Óriás csokis álom

29950 Ft - 520 g

Kézműves bonbonok, alkoholos trüffelek és kandírozott narancshéj vegyesen elegáns, fekete dobozban.

Megnézem