Cégeknek

Egyedi céges ajándék

Az ajándékozás öröme

Adni mindig jó. Adj ajándékba egy ízt, egy falat édes érzést azoknak, akik számítanak.

Köszönetet mondani munkatársaidnak és üzleti ügyfeleidnek egy sikeresen lezárt projektért vagy egész éven át tartó kiemelkedő teljesítményért, együttműködésért. Mindazoknak, akik elhivatottak a céged sikerének, elismertségének folyamatos emelésére.

Mi kell a sikerhez? Kiváló alapanyagokkal készült, egyedi kézműves bonbonok, elegáns dobozba csomagolva. Bármi is legyen az alkalom, a DantoniChocolate kézműves bonbonjai értékeidet, kiválóságodat és köszöneteted közvetítik.

Választék
Bonbonok és trüffelek 2, 4, 5, 7, 10 és 20 darabos válogatásokban. Elegáns dobozok, különböző szalagok és viaszpecsét. Nagyobb mennyiség esetén cégre szabott megjelenés: logó, egyedi palást, céges szalag, személyes üzenet, egyedi viaszpecsét.
Ötletekért nézd meg B2B oldalunkat: https://www.dantonichocolate.hu

Ügyfélszolgálat

Egyedi kérdésekkel/kérésekkel kapcsolatban folyamatosan rendelkezésedre állunk. Rugalmas szállítás, többféle fizetési mód.

Többféle méret, szín és kiszerelés. Igényre szabott csomagolás és céges megjelenés.

Minőség és igényesség

Ha szereted a természetes ízeket, a valódi gyümölcsöket és a frissen készült minőségi csokoládét, akkor kóstolj bele egy DantoniChocolate csokiba! Nálunk csak adalékmentes csokoládékkal fogsz találkozni.

Írj nekünk az info@dantonichocolate.com címre vagy hívj minket a 20 294 9565 telefonszámon.  Kontakt form is elérhető a nyitó oldalon.  

Kockázatmentes

Személyre szabott kóstolót küldünk kötelezettség-mentesen céges partnereinknek.

Megrendelés előtt megnézheted, megkóstolhatod csokoládéinkat. A választásban szakértői segítséget nyújtunk.

Szállítás

GLS-el szállítunk, rugalmasan, megbízhatóan. Mindig fogod tudni, hogy hol tart a megrendelésed, mikor készül el és merre jár. A kiszállítást több címre is kérheted közvetlenül ügyfeleid számára.

Egyedi megrendelések esetén közvetlenül a csokoládé üzemből szállítjuk kézműves csokoládédat térítésmentesen, háztól-házig, saját autóinkkal, előre egyeztetett időpontban.