Szállítás és fizetés

dantonichocolate.com webáruházhoz

Szállítás és fizetés

a https://www.dantonichocolate.com webáruházhoz  Kedvenc csokoládédat futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

Ehhez a legjobbat választottuk számodra. Mert ugye Te sem szeretsz  egész nap futárra várni, bizonytalanságban idegeskedni, sorban állni a postán, morcos embertől átvenni az árudat.  

Ezzel mi is így vagyunk. Ezért választottunk olyan szolgáltatót, aki biztosítja számodra a következőket:  gyors, azaz másnap eljuttatja hozzád a csokoládénkat, a piaci árakhoz képest kedvező áron dolgozik, kellő információt biztosít számodra a szállításról.

Elérhető, nem titkos a telefonszáma, sőt felhív ha kéred, kényelmes, mert többféle szállítási mód közül választhatsz, rugalmasan variálhatod az átvételt, ha valami közbejött, a kiszállítást pedig figyelmesen és mosolyogva végzi.  A DantoniChocolate a GLS Logisztikai Kft. szolgáltatásait veszi igénybe.  

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK  
✦ Háztól házig futárszolgálat.
✦ Csomagpontba szállítás.
✦ Csomagautomatába szállítás.  

A kiszállítást a webáruházban elsősorban címre kérheted.
Lehetőség van GLS csomagautomatába és csomagpontra is kérni a csomagot, ezt a kiválasztott hely nevének és címének pontos megadásával kérheted.
Az erről szóló információt a megjegyzés rovatba kérjük beírni.

FIZETÉSI MÓDOK  
Fizetés a webáruházban. Biztonságos, egyszerű és ingyenes:
✦ bankkártya,
✦ apple pay,
✦ google pay.

Fizetés Webáruházon kívül.
✦ Utánvéttel a csomag átvételekor, melynek plusz költsége csomagonként 500,- Ft.
✦ Fizetés átutalással, melyhez előzetesen díjbekérőt küldünk.
✦ 100 000,- Ft feletti megrendelés esetén az megrendelés értékének 50%-a előre fizetendő átutalással, ehhez díjbekérőt küldünk.
Utánvétes illetve utalásos fizetést webáruházunk nem támogat. Amennyiben mégis utánvéttel vagy előreutalással szeretnél fizetni, azt előzetesen mailben szükséges egyeztetni. Ezek alapján készülnek el a megrendelések illetve az ezekhez tatozó számlák.

AMIT A MEGRENDELÉSSEL ÉS SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN INGYENESEN BIZTOSÍTUNK:  
✦ Ügyfélszolgálat.
✦ 35,000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás
✦ Webáruházban kártyás fizetés.
✦ Csomagolás.
✦ Flex delivery és értesítő levelek.
✦ Pénzvisszafizetés.
✦ Reklamációs ügyintézés.  

A csomag felvétele után a csomagszám alapján kapcsolatba léphetsz a GLS ügyfélszolgálatával és módosíthatod a másnapi kiszállítás idejét és helyét egyaránt.
Munkaidő utáni kiszállítás, 17-20 óra között is lehetséges.
A kiszállítás napján a futárral tudsz egyeztetni, a lehetőségeikhez képest rugalmasak lesznek irányodba.

TÉRÍTÉSES SZOLGÁLTATÁSAINK:  
✦ Kiszállítás címre 1990,- Ft. /Business small parcel/
✦ Kiszállítás utánvéttel címre 2490,- Ft. /Business small parcel &Cash/
✦ Csomagpontba és átvevőhelyre szállítás 1990,- Ft. /Business small parcel & Shop delivery/
✦ Csomagpontba és átvevőhelyre szállítás utánvéttel 2490,- Ft. / Business small parcel & Shop delivery & Cash/

FOGALMAK MAGYARÁZATA

BUSINESS SMALL PARCEL - HÁZTÓL HÁZIG SZÁLLÍTÁS
✦ Bármilyen címre, kivéve postafiók.
✦ Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon 8-17 óra között Magyarország területén.
✦ Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet.
✦ Kártérítési felelősség biztosítás minden csomagra 50 000,- Ft.-ig.
✦ Kiemelt csomagkezelés, elkülönített szortírozás és szállítás. Track & Trace technológia, internetes nyomkövetés a feladástól azonnal.
✦ Call center címzettek számára 07-20 óra között a +36 29-88-67-00, és +36-20-890-0660 telefonszámokon.  

CSOMAGPONTBA SZÁLLÍTÁS - SHOP DELIVERY
Az általad megadott átvevőhelyen veheted át a csomagod. Ezek általában üzletek, benzinkutak stb. További információ elérhetőségről, nyitvatartásról és fizetési lehetőségről a http://www.csomag.hu/ oldalon. 270 településen több mint 650 átvevőhely. Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre.

CSOMAGAUTOMATÁBA SZÁLLÍTÁS
Csomagod az automatából veheted ki. További információ elérhetőségről, nyitvatartásról és fizetési lehetőségről a https://csomag.hu/ oldalon.

FIGYELEM! A CSOKOLÁDÉ ÉRZÉKENY A MELEGRE, CSAK BELTÉRI, HŰVÖS HELYEN LÉVŐ AUTOMATÁT VÁLASSZ!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS, APPLE PAY ÉS GOOGLE PAY
Megrendeléskor ez ingyenes számodra, javasoljuk használd! A legbiztonságosabb és egyben a legolcsóbb is számodra, mert véd téged a pénz visszafizetési garanciánk, a bankrendszer titkosítási rendszere és nem kell külön fizetned ezért a futárszolgálatnak. Utánvét esetén a kártyahasználat ugyan ingyenes, de az utánvét szolgáltatás nem.  

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL - CASH SERVICE
A küldemény átvételekor készpénzzel is fizethetsz, amennyiben a feladás előtt külön igényelted, bár ez többlet költséget jelent számodra. A csomag csak a fizetést és átvételt követően nyitható, a futár azonban kérésedre megvárja azt. Nem javasoljuk a használatát, mert sem biztonságban, sem szolgáltatásban nem kapsz többet, viszont fizetned kell érte.  

RUGALMAS KÉZBESÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS – FLEX DELIVERY SERVICE
✦ Ezt a DantoniChocolate minden feladott csomagjához automatikusan megrendeli és biztosítja, hogy a lehető legmagasabb szinten szolgálhassunk ki a szállítás terén is, számodra ingyenes.
✦ E-mail értesítő a szállítótól a csomag feladásakor. Csomagszám, utánvét összege, feladó, címzett, nyomkövetési és változtatási lehetőség linkje.
✦ E-mail értesítő a szállítótól a csomag indulásakor a kézbesítés napján. Csomagszám, utánvét összege, feladó, címzett, kiszállítási idő intervallum, futár és call center telefonszáma, nyomkövetési és változtatási lehetőség linkje.
✦ E-mail értesítő esetleges meghiúsulás esetén. A levél tartalmazza az újabb kiszállítás variálhatóságának linkjét, hogy a futár hozzád igazodhasson.
✦ Munkaidő utáni kiszállítás is kérhető.
✦ Változtatható a cím és kiszállítási időpont is. További információt a szolgáltatásokról a https://gls-group.eu/HU/hu/home címen találsz.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK
Ha a megrendeléssel együtt jelzed nekünk, hogy az alábbi extra szolgáltatásokat szeretnéd igénybe venni, akkor írd be a megjegyzés rovatba.
✦ SMS előértesítés /Preadvice service/ a csomag érkezésének reggelén. 50,- Ft. (Csomag száma, kézbesítési 3 órás idő intervallum, fizetendő összeg, futár telefonszáma.)
✦ Több SMS értesítés /Flex delivery +SMS/. 100,- Ft. (A csomag feladásakor, érkezés reggelén, meghiúsulás esetén. Tartalma: Csomag száma, kézbesítési 3 órás idő intervallum, fizetendő összeg, futár telefonszáma, egyéb elérhetőségek.)
✦ Telefonos értesítő /Contact service/. 100,- Ft. (Az első kézbesítést megelőző egy órán belül a futár felhív és tájékoztat az érkezésről, valamint egyéb a fizetéssel és átvevővel kapcsolatos információkról.)
✦ Garantáltan másnapra /Guaranteed 24 service/ 100,- Ft. (munkanapra vonatkozóan)
✦ Sürgős kiszállítás /Express parcel/. Kézbesítés legkésőbb következő munkanap 12 óráig. 600,- Ft.